Българският футболен съюз си има нов президент – Георги Иванов-Гонзо.

...
Българският футболен съюз си има нов президент – Георги Иванов-Гонзо.
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо е новият президент на БФС

Българският футболен съюз си има нов президент – Георги Иванов-Гонзо. За някогашния централен нападател на „ Левски “ своя глас дадоха 235-ма от делегатите на конгреса – тъкмо толкоз, колкото му бяха нужни, с цел да бъде определен още на първи тур.

Гласуването за нов президент на Българския футболен съюз продължи към два часа. За вота се записаха 469 делегати.

„ Вие ме познавате като човек, който в никакъв случай не се е отказвал от компликациите. Вярвам, че дейностите са по-важни. Необходимо е да си вземем поучения от предишното. Важно е да разберем, че грешките не са за наказание, а за учене. Важно е да се насочим към детско-юношеския футбол. С поддръжката на страната ще осигурим финансова поддръжка за школите. Ще организираме курсове за треньори “, съобщи Иванов по време на изявленията на кандидатите в хотел „ Маринела “, където се организира конгресът на БФС.

„ Прозрачно значи отчетност. Аз ще подам ръка на останалите претенденти и на всички, които имат експертиза – това е стъпка към обединяване, обединяване на старания в името на същински прогрес. Да оставим настрани персоналните упоритости. Да създадем среда, в която всеки да се усеща част от българското футболно семейство. Господа делегати, дано не гласуваме за думи, а за дейности “, сподели още той.

Георги Александров Иванов – Гонзо е роден на 2 юли 1976 в Пловдив. Той е определен за футболист на България в две следващи години – 2000 и 2001 и става голмайстор на българското състезание през сезон 2000/01 с 22 маркирани гола. Заема трето място във безконечната класация на „ Левски “ (София) по голове в европейските клубни шампионати с 16 попадения. След края на сезон 2008/09 се отхвърля от дейния футбол и стартира своята треньорска кариера. През 2022 година е публично одобрен за механически шеф на Българския футболен съюз.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР