Българският футболен съюз (БФС) обяви, че започва "най-мащабното стратегическо проучване

...
Българският футболен съюз (БФС) обяви, че започва "най-мащабното стратегическо проучване
Коментари Харесай

БФС стартира "най-мащабното проучване", за да начертае план за развитие

Българският футболен съюз (БФС) разгласи, че стартира "най-мащабното стратегическо изследване за българския футбол ". От организацията са основали въпросник, който ще насочат към "всички заинтригувани страни от футболната пирамида ".
Отговорите ще бъдат събирани до 21 февруари. След това БФС и специалисти от Националната спортна академия Васил Левски ще обработят и показват резултатите.

В анкетата до медиите от футболния съюз са разпознали "четири съществени посоки, в които могат да се открият проблемите на дадения сегмент в границите на българския футбол - бистрота и връзка с БФС и клубовете; инфраструктура; корпоративни зависимости; напън от заинтригувани страни ".

Целта на изследването е да докара до изводи, въз основа, на които да се изготви стратегически проект за развиването на българския футбол в средносрочен и дълготраен проект.

От БФС акцентират, че всички участници във футболните процеси "имат фундаментална стойност за крайния артикул ".

"Сигурни сме, че дружно бихме могли да разработим допустимо най-ефективния модел за развиването на футбола ни, само че реализирането на тази упоритост минава през подробен разбор на наболелите проблеми и формулиране на методите за тяхното премахване ", споделят от БФС.

Проучването се организира месец преди конгреса на футболния съюз. Наскоро деклариралият се като претендент за президентския пост на БФС Димитър Бербатов сподели, че Борислав Михайлов и сътрудниците му от настоящето управление "симулират активност ", като черпят от концепциите му, разказани в програмата, с която взе участие в изключителния конгрес на 12 октомври 2021 година

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР