Българският еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на

...
Българският еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на
Коментари Харесай

Мария Габриел: Качеството на инвестициите е основната цел на европейската лаборатория за инвестиции в образованието


Българският еврокомисар Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова разгласи основаването на европейска лаборатория за качество на вложенията в образованието. Комисар Габриел показа новата самодейност в Брюксел по време на Съвета на министрите на Европейски Съюз по обучение. Целта на лабораторията е да подкрепя страните членки при предприемането на съответни дейности в образованието и образованието и при оценката на тяхната успеваемост, оповестиха от пресцентъра на Представителството на Европейска комисия в България.   

“Безпрецедентен бюджет от 70 милиарда евро се планува да бъде вложен от страните членки в обучение и образование. Днес предизвикването е тези вложения да се трансфорат в решения и обезпечат достъп до качествено обучение, поддържат учителите и оказват помощ на страните членки да създадат нужните промени. Европейската лаборатория за качество на вложенията в образованието е значима стъпка за постигането на тези упоритости “, заяви Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. 

Целта на новата лаборатория е да разпознава и даде нови хрумвания и способи за оценяване на просветителните практики. Създателите на политики и заинтригуваните страни на национално и районно равнище ще имат опция да обменят практики и опит и да споделят информация посредством взаимни действия. За тази цел лабораторията ще даде достъп до запаси, методики, обучителни курсове и принадлежности за съдействие. Тя ще подкрепи правенето на проекти за вложение в образованието въз основа на спецификите във всяка страна членка.  

“С лабораторията ще вземем под внимание оценяването на просветителни практики съгласно характерния подтекст – на локално, районно и национално ниво. Активното присъединяване на страните членки, районите и преподавателите е основно за триумфа на самодейността и основаването на просветителни политики, насочени към бъдещето ”, допълни българският еврокомисар. 

През 2023 година се плануват разнообразни събития и курсове за разпространение на новата самодейност. Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова показа, че ще бъде проведен обучителен курс за методите на оценяване, който ще се организира през февруари 2023 година Записването за курса стартира от през днешния ден. За повече информация, вижте  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР