Българският доброволец в чуждестранния легион, който се бие на страната

...
Българският доброволец в чуждестранния легион, който се бие на страната
Коментари Харесай

Легионерът Глиги с уникални ВИДЕА от фронта, показа как свалят руски самолет

Българският доброволец в задграничния легион, който се бие на страната на Украйна против агресора Русия - Иван Калчев-Глиги, пусна прелюбопитетен пост в своята Facebook страница. Смелчагата даде да се разбере, че руснаците, чиято войска той назовава " червеноармейци ", всеобщо се предават, а настъплението на украинските сили и помощниците им на изток става все по-мощно и широкообхватно. Калчев разгласява и два клипа (в мненията под поста му), на единия от които се вижда по какъв начин бива свален съветски аероплан. 

ЕТО КАКВО НАПИСА ЛЕГИОНЕРЪТ:

В тази срамна за България дата ще ви развеселявам с положителни вести:

Напредваме със страшна мощ и съвсем без опозиция. От първичната позиция във вторник сутринта към този момент сме на 49 км на изток.

Червеноармейците главно се предават. Всички легионери и украинци към мен са живи и здрави, не съм видял до момента жертви от наша страна.

Ще кача две видеа в мненията, и както нормално няма да може да се разяснява свободно. С тази скорост на придвижване нямам доста благоприятни условия да фотографирам неща, които стават за издание (т.е. не издават къде тъкмо сме).

Виждам, че трол-фабриката работи на цялостни обороти под постовете, а русоробите газ пикаят. Ако можем да утилизираме това събитие, ще станем експортьор.

Двама индивида имат администратор права за страницата ми, тъй че в идващите дни ще качват постове с мои текстове и фотоси от минали събития.

Кога ще се прибера - не мога да отговоря. Докато настъпваме е физически невероятно. Предпочитам да продължаваме по този начин, в сравнение с да се прибера в точния момент за предизборната акция.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР