Българският борец Георги Иванов се класира за полуфиналите в категория

...
Българският борец Георги Иванов се класира за полуфиналите в категория
Коментари Харесай

Георги Иванов се класира за полуфиналите на европейското по борба до 23 години

Българският герой Георги Иванов се класира за полуфиналите в категория до 125 кг на свободния жанр по време на европейското състезание до 23 години в Букурещ, Румъния.

В първата си битка в шампионата Иванов надделя гърка Азамат Хосонов с 6:0 точки и по този метод си обезпечи най-малко присъединяване в борба за бронзовия орден.

В спор за място на финала пък българският герой ще излезе на тепиха довечера против Ефе Ал от Турция.

Припомняме ви, че по-късно през днешния ден на тепиха ще излезе и Божидар Джоров, който ще се бори против украинеца Микита Хончаров в спор за бронзовия орден в категория до 65 кг.

Междувременно пък останалите ни представители в румънската столица през днешния ден изгубиха още в първите си битки, само че към момента резервират очаквания да бъдат изтеглени за присъединяване в репешажите.

В категория до 61 кг Стилян Илиев отстъпи в четвъртфиналите на украинеца Андрий Джелеп, до момента в който при 74-килограмовите Николай Димитров загуби от Тауран Байрамов от Азербайджан.

Поражения претърпяха още Илия Христов в категория до 86 кг, който загуби от французина Рахим Магамадов, и Сали Салиев, който пък отстъпи с туш на Роман Рихко при 92-килограмовите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР