Българският борец Едмонд Назарян сподели очакванията си за новата година

...
Българският борец Едмонд Назарян сподели очакванията си за новата година
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Ще дам всичко от себе си, за да стана световен шампион

Българският герой Едмонд Назарян показа упованията си за новата година и съобщи, че ще се постарае да стане международен първенец. Младата вяра на българската битка остана 5-и в влиятелната ранглиста за Млад състезател на 2019 година.

"Чувствам се ужасно, че за поредна година съумях да се кача на сцената и бях определен измежду най-хубавите млади гении. Ще се старая всяка година да демонстрирам триумфите си и да стигна колкото се може по-високо. "

"Имах огромна цел - да стана Световен първенец, само че малко не ми доближи. Не скърбя, това беше опит, всеки се учи от грешките. Вярвам, че ще съумея да върна тази купа ", съобщи Назарян.

"За 2020 отново желая да стана международен първенец, тъй като към момента не съм ставал. Ще дам всичко от себе си. При мъжете тази година ще вземам участие на Европейско състезание, където също ще се старая да съм международен първенец. "

"Готов съм за прехода от юноши към мъже, квалифициран съм и очаквам надпреварите. "

"Баща ми у дома ми оказва помощ със своя опит, правил е доста неточности и ми оказва помощ в това, което ми липсва. Емил Иванов също е бил умел герой, всеки ден е с мен на тренировки ", призна Назарян.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР