Българският баскетболист Александър Везенков говори за първи път пред журналистите

...
Българският баскетболист Александър Везенков говори за първи път пред журналистите
Коментари Харесай

Везенков в първото си интервю в Сакраменто Кингс: Нямам търпение всичко това да започне

Българският баскетболист Александър Везенков приказва за първи път пред публицистите в Съединени американски щати по време на медийния ден в Националната баскетболна асоциация. Както е известно, той ще играе с екипа на Сакраменто Кингс в НБА.

" Чувствам се ужасно, всичко върви по проект. Сакраменто Кингс ме накара да го усещам като моето второ семейство. Благодарен съм на организацията за приемствеността, както и на моето семейство, които са тук, с цел да ми оказват помощ. Нямам самообладание всичко това да стартира “, сподели той.

" Всички се държат с мен ужасно. Питат ме по какъв начин съм, по какъв начин е фамилията ми. Връзката е друга, би трябвало да го усетите, с цел да ме разберете. Това не може да се опише с думи. С всеки идващ ден се усъвършенствам. Очаквам това да се случи и с адаптацията ми в мачовете. Аз съм тук, с цел да преследвам моята фантазия ”, акцентира българинът.

„ Всички виждат какво може " Сакраменто Кингс " с бързата си игра в нахлуване. Мисля, че предизвикването ще бъде по какъв начин ще изглеждаме в отбрана. Трябва този аспект от играта си да подобрим и в същото време да запазим стандартите си високи. НБА е ново предизвикателство за мен. Ще се нуждая от време да се приспособя към играта, имам още да изучавам за баскетбола тук, нуждая се да го усещам. Ще се усъвършенствам всеки ден и работя за това “, сподели още Везенков.

Той посочи, че в тима всички са звезди, само че и страхотни хора. " Всеки може да бъде суперзвезда, само че не всеки може да бъде добър човек, каквито са моите съотборници. Те се интересуват от моето пригаждане и ми оказват помощ. Готов съм на всичко и очаквам своята опция да се потвърдя и да оказа помощ на тима, когато той има потребност от мен “, разяснява българският баскетболист.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР