Българският баскетболен национал Александър Везенков изрази щастието си от удължаването

...
Българският баскетболен национал Александър Везенков изрази щастието си от удължаването
Коментари Харесай

Везенков: Всички показват вярата си в мен

Българският баскетболен национал Александър Везенков изрази щастието си от удължаването на контракта си с отбора на Олимпиакос. Спортист номер 1 на България имаше договор с гръцкия клуб до 2024 година, само че го възобнови за още един сезон до лятото на 2025-а при поправени условия.

„ Много съм благополучен, че удължих контракта си с тима. Благодаря на президентите Панайотис и Йоргос Ангелопулос, моите треньори и хората, които ме поддържат и не са под светлините на прожекторите. Обръщам се и към физиотерапевтите и всички, които се грижат за отбора. Разбира се, благодаря и на всичките си съотборници, само че преди всички желая да благодаря на фамилията ми, което е постоянно до мен “, съобщи Везенков за формалния уебсайт на Олимпиакос.
 НБА си има цена за Везенков НБА си има цена за Везенков
„ Когато пристигнах за първи път в тима, не съм си представял, че ще прекарам пет години тук и ще има вероятността да остана още повече. Това е реалност, който ме прави благополучен. Приятно е, че тимът демонстрира поддръжката си. Продължаваме дружно хубавичко работа със примирение и огромна жадност за нови триумфи. Ще продължим са се борим за задачите си. Ще има хубави дни, както и сложни, само че значимото е, че оставаме дружно и ще поддържаме отбора на високо равнище “, разяснява още българинът.

Попитан дали е очаквал сходно развиване толкоз рано, Александър Везенков отговори: „ Всички имаме нашите мисли, стремежи, фантазии... Но сигурно фактът, че бях извикан толкоз рано, до момента в който към момента имах контракт, който изтича през 2024 година, демонстрира тяхната поддръжка към мен и това, че те ме усещат като част от клуба. В същото време това е заплащане за работата и напъните ми. По тези аргументи мисля, че би трябвало да им благодаря още веднъж и съм благополучен, че продължаваме дружно. “

„ Хората тук постоянно ми демонстрират, че желаят да остана. Честно да ви кажа никой не очакваше случилото се. Дори околните ми другари схванаха от известието на клуба. Но няма да кажа, че е било нещо ненадейно. Просто бе нещо, което двете страни желаеха и в този момент беше точният миг да го създадем. По самодейност на президентите, всичко се случи бързо и имам вяра, че както аз, по този начин и почитателите на Олимпиакос са удовлетворени. Повтарям, че най-важното е да продължим със хубавичко работа, тъй че тимът на остане на върха. Идват сложни мачове и цели, които би трябвало да бъдат изпълнени. Затова би трябвало да продължим с неизменност, съвестност и примирение “, добави Везенков.
 Александър Везенков: Олимпиакос се трансформира в мой дом Александър Везенков: Олимпиакос се трансформира в мой дом
„ Извън Арис, който бе първият ми професионален отбор, за първи път оставам толкоз дълго някъде. Сътрудничеството ми с Олимпиакос стартира като предизвикателство, като опит, ново начало и приключи със фамилията ми, моите другари тук, съотборниците, с които имаме мощна връзка. Много съм благополучен, тъй като всички демонстрират вярата си в мен и ще направя всичко допустимо да я оправдая. Да останеш толкоз дълго в един отбор показва, че си предан и вършиш добре работата си “, приключи националът.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР