Българските волейболисти Александър Николов и Матей Казийски и техните отбори

...
Българските волейболисти Александър Николов и Матей Казийски и техните отбори
Коментари Харесай

Алекс Николов и Матей Казийски със загуби в полуфиналните плейофи в Италия

Българските волейболисти Александър Николов и Матей Казийски и техните тимове Лубе Чивитанова и Тренто позволиха провали в трети дуели от полуфиналните серии в италианската волейболна Суперлига.

Николов и Лубе отстъпиха с 0:3 (23:25, 18:25, 24:26) вкъщи против състава на Милано и по този метод към този момент изостават с 1-2 победи в серията, а също така в идващия дуел в събота (22 април) би трябвало да гостуват.

Българският национал бе на равнище за своя отбор и стана най-резултатен за домакините, завършвайки с 11 точки, до момента в който Иван Зайцев и Бартоломи Шиниезе осъществиха по 7.

За спечелилите от Милано пък Жан Патри бе над всички със своите 14 пункта, а по 13 прибавиха Агустин Лусер и Юки Ишикава.

В същото време Матей Казийски и Тренто също позволиха домакинска загуба с 0:3 (23:25, 22:25, 20:25) от състава на Пиаченца, само че все пак българинът и неговите съотборници не престават да водят в конфликта с 2-1 победи.

Капитанът Казийски завърши срещата с 12 точки за своя отбор, до момента в който младата италианска звезда Алесандро Микиелето вкара 11.

За спечелилите пък Рикардо Лукарели бе под пара с 22 пункта, а Йоанди Леал добави 15.

Серията продължава с мач в Пиаченца тази събота (22 април).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР