Българските туристически награди с международно жури определиха най-добрите ресторанти, хотели,

...
Българските туристически награди с международно жури определиха най-добрите ресторанти, хотели,
Коментари Харесай

Определиха най-добрите хотели и агенции в България

Българските туристически награди с интернационално жури дефинираха най-хубавите заведения за хранене, хотели, туристически организации, плажове и дестинации в България за пета година.

На церемонията в десета зала на НДК министърът на туризма Илин Димитров, кметът на София Йорданка Фандъкова и новият шеф на общинското дружество Туризъм в столицата Людмил Пелов връчиха статуетките и бяха съществени настоящи лица на конференцията Преоткриваме България , събрала представителите на институциите с водещите фигури от сектора под егидата на списание Гранд хотели. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Община Царево – първата в България със личен слоган Перлата на Юга, взе премията за дестинация на годината.

По класификацията на най-хубавото в света списание за туризъм CN Traveller бяха избрани от журито и спечелилите в хотелските категории. Зелен хотел на годината стана Форест Вю – преобразена в шале работническа почивна станция. Градски хотел на годината е Резидънс Сити Гардън – първият от вълната нови пловдивски петзвездни места за настаняване. Крайбрежен хотел на годината е преобразеният след 19 години триумф за своя 20-и сезон Дюн на Слънчев бряг. Концептуален хотел на годината е Сенс, който навършва деститилетие този месец, а от броени дни има и другар в същото семейство – Джуно.

Спахотел на годината е Каза ди Фиоре в Кранево, който освен е цялостен и напролет, само че съгради цяла нова дестинация за уелнес от едно село, което всички преоткриват.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР