Българските състезателки по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви станаха поредните

...
Българските състезателки по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви станаха поредните
Коментари Харесай

Скандалът трещи! Мощен гняв срещу "Спортист на годината"

Българските състезателки по бадминтон Габриела и Стефани Стоеви станаха следващите спортисти, които не бяха удовлетворени от класирането в анкетата за " Спортист на годината " в България за 2023 година

Сестри Стоеви се подредиха на 23-то място с 22 точки, като написаха, че " Може би пиарът на някои спортисти е по-голям от действителността и оценяването по резултати ".

Габриела и Стефани завоюваха купата от Европейски игри в Полша в края на юли и началото на август.

Боксьорът ни Тервел Пулев също разяснява класацията. В обществените мрежи той написа: " Респект към всички останали, само че... за мен този човек е Номер 1 за 2023 година ", като добави видео със международния връх на Карлос Насар.

Преди тях недоволството си от класирането в обществените мрежи изрази и плувецът Антъни Иванов. А в това време в обявата му се появи и коментар на майката на Насар - Поля, казвайки, че синът ѝ ще бъде първи в подреждането, в случай че се състезава под различен байрак.

" Мицин, в действителност страховит, почитание и почит към момчето и към кариерата му, само че Карлос Насар също има върхове, единствено че при МЪЖЕТЕ - 2 купи за best lifter тази година, първата на Европейското състезание в Армения я завоюва, като победи по точки най-силния мъж на планетата Лаша Талахадзе, и също така стана пръв с дуел, който никой не можа да надмине в още три категории след неговата. Може би в случай че се съгласи да подвига за друга страна, тогава ще го създадат " Спортист на годината " в България, тъй като целия свят приказва, че е феномен ", написа още Поля, съобщи България Он Еър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР