Българските представители на двойка скул лека категория Станислав Григоров и

...
Българските представители на двойка скул лека категория Станислав Григоров и
Коментари Харесай

Станислав Григоров и Иван Йорданов ще гребат във финал С на своята дисциплина на световното за младежи в Пловдив

Българските представители на двойка скул лека категория Станислав Григоров и Иван Йорданов не съумяха да се класират за полуфиналите на международното състезание по гребане за младежи до 23 години, което се организира на Гребния канал в Пловдив.

Григоров и Йорданов останаха 5-и в своята репешажна серия и по този начин в утрешния ден ще гребат във край " С " на дисциплината в борба за систематизиране на местата от 13-о до 17-о.

В днешния ден българите финишираха с време 6:52.02 минути, което обаче се оказа извънредно незадоволително за попадане измежду първите три лодки в гонката, които не престават напред към полуфиналите.

Припомняме ви, че през вчерашния ден Станислав Григоров и Иван Йорданов също финишираха на 5-о място в своята предварителна серия с резултат 6:58.51 минути, което наложи двамата да започват и в днешните репешажи.

Така, двамата българи ще сложат точка на присъединяване си на домашния шампионат в събота (22 юли), когато ще се организира край " С " в дисциплината двойка скул лека категория, а стартът на гонката е плануван за 17:45 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР