Българските граждани заслужават да разберат какво се случва по казуса

...
Българските граждани заслужават да разберат какво се случва по казуса
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Възможно е вотът на недоверие да бутне правителството

Българските жители заслужават да схванат какво се случва по проблема Северна Македония, както и дали ще бъде развързан в близко бъдеще, сподели политологът Христо Панчугов във връзка поисканото закрито съвещание на Народното събрание, на което да бъде изслушана Теодора Генчовска.

Съвсем евентуално е вотът на съмнение да докара до рухването на държавното управление, счита Панчугов. Според него има задоволително обединения, които биха подкрепили подобен избор.

" Възможностите за договаряния са много лимитирани. "

Като " извънредно неприятна вест " Панчугов дефинира " поръчката от самите Политическа партия и болшинството, че нямат надзор какво се случва в другите министерства ".

По думите му се е стигнало до това " всяко министерство да се трансформира във феодално притежание на една или друга политическа мощ ".

" Ако продължат да действат по същия метод, отговорът е доста елементарен – не, няма причина това държавно управление да продължава да ръководи. "

" Този роман за нулевия % корупция явно няма да събере болшинство. Този диалог какви огромни герои са това ръководство, само че никой не го усеща и какъв брой неразбрани са те, също няма да събере болшинство ", разяснява Христо Панчугов пред БНР.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР