Българските граждани станаха свидетели на подли политически игри, неспазване на

...
Българските граждани станаха свидетели на подли политически игри, неспазване на
Коментари Харесай

Пламен Николов, ИТН: Българите станаха свидетели на подли политически игри и неспазване на обещания

Българските жители станаха очевидци на подли политически игри, неспазване на обещания и нелицеприятни връзки както сред някогашните съдружни сътрудници, по този начин и сред ръководещи и съпротива. Това сподели Пламен Николов от Има Такъв Народ, който прочете заключителна декларация от името на партията си.

„ Излъченото от това Народно събрание държавно управление съобщи при започване на своя мандат упоритост да сплотява и гради. Шест месеца по-късно то се трансформира в въплъщение на всичко това, което Смирненски обезсмърти в своята „ Приказка за стълбата “, добави Иванов.

От Има Такъв Народ обявиха, че не биха могли да се примирят с ролята на „ безгласна патерица на властта " и никога не биха могли да пожертват националния интерес на Република България, „ каквито и регламентирани обещания или нерегламентирани изкушения да ни бъдат предлагани ".

Те дадоха поръчка, че се насочат „ по-пречистени и по-мъдри от всеки път към идващото политическо предизвикателство " и пожелаха в 48-ото Народно събрание да има повече „ първокласни специалисти ", с изключение на политически фигури.

„ Днес се разделяме, с цел да дадем опция на българските жители да изберат най-подходящите управници, които имат качества и не се боят да поемат отговорността да преведат страната през нелеките времена, които ѝ предстоят”, сподели още депутатът във финалните си думи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР