Българските фенове на бокса изгледаха изключително притеснени от краткото интервю,

...
Българските фенове на бокса изгледаха изключително притеснени от краткото интервю,
Коментари Харесай

ВИДЕО, което притесни феновете на Кобрата преди битката с Джошуа

Българските почитатели на бокса изгледаха извънредно обезпокоени от късото изявление, което Кубрат Пулев даде пред канала в „ You Tube “ на компанията „ Matchroom “, която в събота провежда мача на българина против Антъни Джошуа за международните трофеи във версии WBA, WBO, IBF и IBO.

Зрителите видяха, че като че ли над лявото око на Кобрата има издутина, а мястото към веждата наподобява третирано. Ако в действителност е по този начин, това навежда на мисълта за скорошна аркада, която още не е добре зараснала. Това е същото око, което пострада съществено при дуела на Пулев с Богдан Дину.

Видях фрагментите, наподобява като че ли е аркада. Когато се видяхме по време на тренировките в комплекса „ Диана “, той нямаше такива следи към окото. Доколкото виждам от фрагмента, мястото като че ли е залепено, а не шито, само че по тази причина може единствено да гадаем. Ако в действителност е по този начин, това не е добре и съставлява опасност. Прави го уязвим “, разяснява пред „ Мач Телеграф “ олимпийският първенец Петър Лесов, който е някогашен треньор на Пулев в националния тим на България.

„ Все отново, в случай че има нещо, то Пулев разполага с най-хубавия кътмен – Руди Ернандес. Има още няколко дни до дуела. Сигурен съм, че в щаба на нашия боксьор ще вземат ограничения. Има си лекарства, които вършат кожата по-мека и надлежно понижават риска от кървене при удар. Казах му на Кубрат да държи и двете ръце горе, а не да смъква лявата при десния прав примерно. Предполагам, че по този начин се е получила аркадата в този момент – по време на спаринг, най-вероятно в „ Спортпалас “, добави именитият ни боксьор.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР