Български възход не поставя червени линии. Ние не всяваме омраза

...
Български възход не поставя червени линии. Ние не всяваме омраза
Коментари Харесай

Комитова: Националният интерес трябва да ни обедини

„ Български напредък ” не слага червени линии. Ние не всяваме ненавист и разделяне в обществото и не даваме предизборни обещания ”, безапелационна беше Комитова. Тя изясни, че партията желае обединяване на политическия хайлайф, взаимоотношение, баланс в говоренето и отбрана на националните ползи.

„ На мен не ми пречи в случай че Вашата партия симпатизира на Путин, или на Байдън, или на Урсула фон дер Лайен. Националният ни интерес би трябвало да ни сплоти, а вие си симпатизирайте на който желаете ”, добави някогашният районен министър. По думите ѝ националният интерес на България изисква сигурни доставки на газ от повече от един източници и то на допустимо най-ниска цена. Според Комитова политиците не са взели държавническо решение.

Глупави предизборни политически тълкования. Така претендентът за народен представител от „ Български напредък ” назова обвиняванията по адрес на партията, че искайки възобновяване на диалозите с „ Газпром ”, те целят влизане в орбитата на Кремъл. „ В търговски договорни връзки няма място за страсти – има доверие, има стопански интерес ”, акцентира тя и добави: „ Аз не бих изхвърлила старите си облекла, тъй като са демоде, и да потегли гола по улиците, с цел да си закупувам нови. В случая се получи нещо такова ”.

Комитова съобщи още, че от „ Български напредък ” желаят да са не политици, а държавници. Именно по тази причина техни съществени цели били демографският въпрос и образованието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР