Български възход, Демократична България и БСП за България приеха поканата

...
Български възход, Демократична България и БСП за България приеха поканата
Коментари Харесай

На живо: ПП обсъжда общи приоритети с ДБ, БВ и БСП

" Български напредък ", " Демократична България " и " Българска социалистическа партия за България " одобриха поканата на " Продължаваме Промяната " и пристигнаха на срещата за определянето на националните цели пред страната.

В началото на срещата номинираният за министър-председател от " Продължаваме Промяната " акад. Николай Денков благодари на сътрудниците си, които са изпратили своите стратегии и оферти.

Вървим към подготовка на програмна декларация, в която да бъдат включени съществени национални цели и съответни задания за тяхното реализиране, означи той. Ако мине през гласоподаване в Народно събрание, тя може да послужи за насочна точка на следващо ръководство.

Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме Промяната ", напомни главните цели, измежду които:
Влизането на България в Шенген и в еврозоната Увеличението на минималната работна заплата на 50 % от междинната работна заплата Индексация на пенсиите с %, който изпреварва инфлацията Подобряване на изискванията за правене на бизнес в България Приемане на законите по Плана за възобновяване и устойчивост Ускоряване и облекчение на процедурата по издаване на синята карта Приоритетите, свързани със правосъдната система и правовия ред
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР