Български възход чака решението на президента на кого ще връчи

...
Български възход чака решението на президента на кого ще връчи
Коментари Харесай

Български възход в очакване на кого Радев ще връчи третия мандат

Български напредък чака решението на президента на кого ще връчи третия мандат . Това стана ясно от коментара в коридорите на Народното събрание на депутата Александър Николов от БВ.

След това ще се приказва за цели , по думите му. До тогава хората на Стефан Янев ще оставят всичко обратно и ще чакат да видят кой ще модерира процеса при третия опит.

Алтруистично се говорело за потребността да се сформира кабинет от другите обединения. Николов напомни, че партиите в Народно събрание още настояват, че ще се задълбочи спиралата на рецесиите в страната, в случай че няма държавно управление.

, съгласно него. Ако партиите, които споделят, че желаят кабинет са почтени, би трябвало да има държавно управление , съгласно народния представител. Разумно било предлагането на Демократична България преди връчването на третата директория да има диалози с партиите, счита още той. Дали Румен Радев ще организира съвещания, зависело напълно от президента. Според Николов първата и втората обединения посочили, че не са способни да дадат крачка обратно. Все отново президентът щял да реши кой би бил най-подходящият ход в тази обстановка.

БВ не подкрепили декларацията на Политическа партия, тъй като задачата на целите е да образуват болшинство за поддръжка за болшинство 121 +. Това не се случило. Освен това декларацията не спомогнала за разговора, а задълбочила разделянето. Нямало по какъв начин да генерира държавно управление на болшинството. БВ желаят болшинство над 121 и постоянен кабинет.

Трябва да има сериозна консолидация, посочи Александър Николов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР