Български уфолози казват, че мистериозни житни кръгове в полята на

...
Български уфолози казват, че мистериозни житни кръгове в полята на
Коментари Харесай

Уфолози: Извънземните ни оставят послания в Лудогорието

Български уфолози споделят, че мистериозни житни кръгове в полята на Лудогорието демонстрират, че извънземните се пробват да се свържат с хората.

Смята се, че мистериозните кръгове са се появявали сред 2 и 4 часа през нощта. Уфолозите считат, че зоната към Лудогорието е извънредно контактна и там постоянно могат да се открият следи от извънземни.

Според разказите на локалните кръговете се появяват в пшеницата, като необикновеният феномен, на който неколкократно стават очевидци, ги кара да имат вяра в извънземен разсъдък, който се пробва да се свърже с хората и даже да ги предизвести за нещо.

Първите житни кръгове, оставени в Лудогорието, са видяни през 2001 година от кмета на разградското село Дряновец Георги Динков. Той споделя, че е забелязал голямо жълто кълбо над мястото, където по-късно е открит житният кръг.

 НЛО

Мъжът споделя, че е видял НЛО-то на зазоряване, като обектът е останал цялостен час над небосклона, след което ненадейно е липсващ.

По-късно Динков дружно с други поданици на селото отишли до въпросното място и разкрили верен кръг от полегнала пшеница с диаметър от 50 метра.

Повредената растителност имала тип на сварена с гореща вода. Един от селските агрономи счита, че пшеницата е повредена от внезапен контакт с доста висока или доста ниска температура.

За мистериозна аудиенция от НЛО свидетелстват и жителите от село Китанчево. През лятото на 2009 година Тодор Стоилов, който отглеждал жито в землището на селото, забелязал странни кръгове в полето.

 Уфолози: Извънземните ни оставят послания в Лудогорието

Когато споделил с други поданици на селото за феномена, който е видял, те му споделили, че и различен път в полето са се появявали сходни знаци. Много от локалните дори ги считат за знак за изобилие и шанс.

Представителят на Българската уфологична мрежа Иван Лазаров е уверен, че феномените в Лудогорието свидетелстват, че региона е контактна зона посредством която извънземните се свързват с хората.

Феноменът е проучен от екипи на НАСА, които са разкрили, че в житните кръгове радиацията е надвишена с 300%.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР