Български смарт велосипед е станал любимо превозно средство за кмета

...
Български смарт велосипед е станал любимо превозно средство за кмета
Коментари Харесай

Български смарт велосипед е любимо превозно средство на кмета на Пловдив



Български смарт велосипед е станал обичано транспортно средство за кмета на Община Пловдив Костадин Димитров. Градоначалникът употребява един от най-екологичните способи за превоз, с цел да се придвижва до работното си място, а изборът му е паднал върху модел на най-нашумелия български производител - Econic One.

Страстта на Костадин Димитров към напредването с колело датира още от времето му на областен кмет и не инцидентно главен акцент в управническата му стратегия за втория по величина град в България е разширение на велоалейната мрежа.
 Снимка 652626
Източник:

Електрическите колела са в пъти по-икономични от всяка друга форма на превоз. Те са по-леки от колите, по-енергийно ефикасни, заемат по-малко място, по-устойчиви са и по-лесни за консолидиране в екосистемата на градския превоз.

В последните години Econic One съумя да предефинира градския превоз с напреднала технология, високо равнище на екологичност, както и грациозен и комфортен дизайн.

Компанията е в челната петица на най-големите производители на колела в Европа, като даже Арнолд Шварценегер употребява един от моделите на родната компания.

Освен на новаторската си технология и дизайн Econic One дължи част от огромния си триумф и на финансова инжекция от 2,5 млн. евро, която получава през 2022 година от Фонда за финансови вложения, част от Групата на Българската банка за развиване. Средства са вложени в разрастването на IT и продуктовите отдели, както и в навлизането на нови пазари.

Идеята за Econic One се ражда през 2015 година и в първите си 5 години притежателят Галин Бонев дружно с дребен екип съумява да усъвършенства електрическите колела и смарт технологията, с цел да доближи до днешните екологични умни колела. Специално създадено приложение разрешава на притежателите да локализират и проследят велосипеда си, да го заключат отдалечено и да го споделят с другари и семейство.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР