Български путинисти призовават гражданите на София да се включат в

...
Български путинисти призовават гражданите на София да се включат в
Коментари Харесай

Български путинисти организират шествие в подкрепа на Русия и мръсната й война срещу Украйна

Български путинисти приканват жителите на София да се включат в „ Празнично гражданско шествие! “ То ще се организира в събота, 10 декември, от 13 часа. Сборният пункт е пред шадравана на президентството. За уредник се е оповестила незнайната до в този момент „ Гражданска самодейност за суверенитет на България и страните по света “.

Инициаторите на шествието споделят: „ Ние не сме неутрални! Ние сме за Русия! Победата е наша! “ Думите им звучат скандално и античовешки на фона на мръсната съветска война против Украйна, която сее единствено кръв, убийства на почтени, човешки нещастия, зверства и опустошения. Не излиза наяве и за какво уредниците са нарекли шествието „ празнично “, какво тъкмо ще честват – евентуално съветските зверства?

Но те упорстват неотложно да отпадната всички наказания против Русия, а България да възвърне икономическите си, културните и духовни връзки. Организаторите още декларират, че „ Бъдещето е на суверенните страни “, изпадайки в тежко несъгласие, че поддържат точно страна, която наруши жестоко суверенитета на Украйна и показва същите апетити към други страни.

Скандални апел за шествие се популяризира и споделя във фейсбук, главно в русофилски групи. Провеждането на сходна демонстрация осветява още веднъж България като страна, която поддържа терористи, убийци и мародери, като страна, която загърбва евроатлантическите полезности, свободата и демокрацията. Реално става дума за незаконен опит за легитимиране на един безверен и античовешки режим в Кремъл.

 putinisti_protest.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР