Български пощи временно преустанови приемането на изходящи международни препоръчани и

...
Български пощи временно преустанови приемането на изходящи международни препоръчани и
Коментари Харесай

Пощите временно спряха приемането на изходящи международни пратки за много страни

" Български пощи " краткотрайно прекрати приемането на изходящи интернационалните предложени и непрепоръчани колета /кореспондентски колета, дребни пакети, печатни творби и секограми/ и пратки и EMS колета за доста страни.

Мярката се постанова заради анулирани полети на самолетните компании, както и огромни забавяния в превоза и доставката на колета в забележителен брой страни по отношение на подхванатите ограничения за ограничение разпространяването на Коронавирус в международен мащаб. Обработката на пратките в множеството страни лишава повече време от нормално.

Тези условия водят до неспособност за осъществяване на параметрите на услугите и стандартите за качество. " Български пощи " ЕАД работи по намиране на различни решения /включително подмяна на авиопревози с авто транспорт/, където това е допустимо, показаха от сдружението.

С актуализация от 27.10.2020 година е прекратено приемането на всички типове колета за Барбадос, Мианмар, Сейшелски острови, Френски презморски територии и Френски южни и арктически територии.Преустановява се приемането на EMS колета за Иран и Албания. Преустановява се и приемането на пратки по въздух за Гърция, Турция, Сърбия, Северна Македония, Иран и Албания.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР