Български политик кара кола за 200 000 евро и с

...
Български политик кара кола за 200 000 евро и с
Коментари Харесай

На общинар му писна от комбайни, взе си ролс-ройс

Български политик кара кола за 200 000 евро и с това ядоса водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Отскоро заместник-председателят на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев има поръчков „ Ролс-Ройс”.

Появата му на празненствата във връзка Съединението в Бургас нажежи пристрастеностите измежду съдружните сътрудници. Бенчев е в листата на Българска социалистическа партия, само че от гражданската квота, осведоми NOVA.

Кметове със служебни коли за стотици хиляди левове

„ Значи човек, с цел да се вози на такава кола би трябвало да е навършил повече години. Тя е по този начин по-тежка, по-бавна не е като „ Бентлито”. И взех решение да си взема „ Ролс-Ройс”, тъй като ми омръзна да карам комбайни, примерно.

Имам три комбайна, които костват повече от „ Райлс-Ройса” като цени, само че никой не снима комбайните, снимат колата .

Там, където се трудя, никой не го интересува, интересуват се от удоволствието. Какво наслаждение да се возя по-нормално, да ми е комфортно, виждате като офис е”, декларира Бенчо Бенчев.

Бизнесменът, който се занимава със зърно произвеждане и строителство от години, споделя, че няма от какво да се опасява. Изкарвал си парите с почтен труд, пореден бил и в политиката.

„ Аз за разлика от нашите политици, които си сменяха цветовете, аз не съм в никоя партия, с изключение на в личната си .

„ Достойна България” се споделя и е съдружен сътрудник с Българска социалистическа партия, втори мандат, и считам, че съм дал доста повече на Българска социалистическа партия,отколкото те на мен”, декларира Бенчев. Обяснява, че е платил налози върху 10 милиона лв. единствено на една от компаниите си и не вижда нищо неправилно в това на 65 години да си разреши първокласната кола.

Наранен от думите на Корнелия Нинова, че се разграничава от него поради първокласната му кола. „ Аз също се диференцирам от нея”, декларира Бенчев.

Настоява за данъчна проверка, с цел да почисти името си след абсурда с колата, чака опрощение от водача на Българска социалистическа партия.

„ Другарката Нинова, когато приказва, да е готова .

Просто би трябвало да познава индивида и тогава да приказва за него. Аз не бих приказвал за човек, който не познавам, да давам определения”, разяснява общинарят.

Повече по тематиката гледайте във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР