Български моряк на 24 години е загинал на кораб до

...
Български моряк на 24 години е загинал на кораб до
Коментари Харесай

Български моряк загина на кораб до остров Сардиния

Български моряк на 24 години е умрял на транспортен съд до остров Сардиния в понеделник в 10:30 сутринта, заяви 24 часа.

Друг моряк, за който също се счита, че е българин, е бил ранен, има фрактури и на двата крайници, оповестиха италианските медии.

Не се оповестяват нито имената на моряците, нито типа на случая. Става въпрос за транспортен съд „ Малта ” на италианската компания „ Грималди ”. Инцидентът станал, до момента в който корабът плавал сред пристанищата на Каляри и Порто Торес.

Капитанът на кораба изискал оказването на помощ от Бреговата защита. От пристанището на Порто Торес се вдигнал хеликоптер, с цел да бъдат проведени дейностите по оказването на здравна помощ. Веднага след оценка на обстановката било решено корабът да дойде до дестинацията си в Порто Торес, с цел да могат в него да се качат представители на Бреговата защита, измежду които капитан Джанлука Оливети.

По случая проверяват Бреговата защита на Порто Торес и Прокуратурата на град Сасари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР