Български младежи ще имат възможност да се запознаят лично със

...
Български младежи ще имат възможност да се запознаят лично със
Коментари Харесай

В 10 града тренират по 100 часа стрийт фитнес по проекта По-здрав дух в по-здраво тяло

Български младежи ще имат опция да се срещнат персонално със стрийт фитнеса на 16 открити спортни площадки в 10 български града. Едни от най-популярните спортисти по стрийт уъркаут ще преминат авансово образование и ще срещат младежите с изгодите и удовлетворението от спорта по 100 часа на всяка площадка доникъде на месец септември, като част от акцията " По-здрав дух в по-здраво тяло ". Тя е осъществена от състезателен клуб по спортна гимнастика и стрийт фитнес " Стрийт Уоркаут България " по извоюван план на Националната стратегия за развиване на младежките действия на Министерството на младежта и спорта.
„ Идеята е младежите да бъдат насърчавани да оползотворяват пълноценно свободното си време и да усвояват познания и умения, свързани с физическата интензивност и обществената ангажираност. Целта на плана е поощряване на здравословен метода на живот измежду младежите, предварителна защита на експанзия и разнообразни форми на зависимости.  Като част от програмата на младежите ще бъдат показвани модели за подражателство, в които са водещи виновната обществена роля и вземането на виновни решения. Проект НПИМД-НЗ - 040/2019 и Договор 25-00-49/11.06.2019 " По-здрав дух в по-здраво тяло " е реализиран с поддръжката на Министерството на младежта и спорта по Национална стратегия за развиването на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2019 година
В София на 20 септември ще се организира и Фестивал на спорта - по време на него ще бъде направена проява на опциите на към този момент подготвени младежи и ще бъде показан техният персонален образец да бъдат дейни, а не подвластни. Вдъхновител на младите и дипломат на акцията е легендата на българския спорт, първият гимнастик, участник на шест следващи Олимпийски игри, четирикратният олимпийски медалист, притежател на четири международни трофеи по спортна гимнастика - Йордан Йовчев.

Места, на които се организират безплатните тренировки на спортни площадки по акцията " По-здрав дух в по-здраво тяло ":
1. София – „ Парк Герена “
2. София – ж.к. “Толстой “
3. София – ж.к. „ Люлин “
4. София – ж.к. „ Младост-3 “
5. София – ж.к. “Света Троица “
6. София – ж.к. “Изток “
7. София – кв. „ Орландовци “
8. Велико Търново
9. Радомир  10. Стара Загора
11. Пазарджик
12. Девин
13. Бяла (Русе)
14. Раковски (Пловдив)
15. Трявна
16. Раднево

Повече детайлности могат да бъдат открити на страницата на клуба във “Фейсбук”: Спортен клуб STREET WORKOUT BULGARIA

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР