Български и френски тенисист почти се сбиха след мач снощи.

...
Български и френски тенисист почти се сбиха след мач снощи.
Коментари Харесай

Български и френски тенисист почти се сбиха след мач, разтърва ги съдията - Тенис

Български и френски тенисист съвсем се сбиха след мач нощес. До същински пердах на корта не се стигна единствено с помощта на основния арбитър, който ги разтърва.

Става въпрос за дуела сред Адриан Андреев (№247 в света) и Корентен Муте от втория кръг в шампионат във Франция от сериите " Чалънджър ". Спечели българинът след избавени мачболи и поврат с два на един сета. Това е втората му победа над 64-ия в света Муте в границите на 10-ина дни.

Ръкувайки се на мрежата, Андреев блъсна с рамо французина, а стигайки до края на разделящата ги мрежа Муте стартира да блъска Андреев. В този миг съдията скочи от стола си и застана сред двамата, с цел да предотврати багра - извънредно нетипичен за спорт като тениса, нито сред играчи, нито сред феновете.

Corentin Moutet et Adrian Andreev qui en viennent aux mains après la défaite du Français au Challenger d`Orléans.????

(???? )
— Univers Tennis???? (@UniversTennis)

“Няма да се извиня за това, което стана. Когато някой те напсува два пъти, до момента в който те гледа в очите, би трябвало да го накараш да разбере, че по този начин не се прави. Той ме заплаши и ми сподели да го изчакам отвън корта. Е, чаках го десетина минути, само че той не се появи, а беше прикрит зад шестима охранители от другата страна ” - написа след това 23-годишният Муте по адрес на Андреев.

Вероятно репликите са били отправени при здрависването на мрежата.

До момента 21-годишният софиянец не е коментирал случилото се.

Още по време на мача напрежението сред двамата тенисисти се е усетило, пишат профилираните уеб сайтове за тенис. " Тенис кафе " отбелязва, че са прехвърчали искри, " Тенис БГ " - че французинът се е целил " с всичка мощ в тялото на Адриан " и няколко пъти го е предизвикал словесно.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР