Български хип-хоп ще звучи в известния столичен клуб Терминал 1

...
Български хип-хоп ще звучи в известния столичен клуб Терминал 1
Коментари Харесай

Български хип-хоп звучи в Терминал 1

Български хип-хоп ще звучи в известния столичен клуб " Терминал 1 " на 13 ноември. Българските реализатори от Bobo & The Gang ще показват чисто нов сингъл, който към момента чака своето заглавие. Бандата ще извърши за първи път онлайн и още три напълно пресни части. Те ще са част от идния албум на групата, записите на който текат сега.

Bobo & The Gang е тайфа с неповторим жанр и показва изискан авторски хип-хоп с текстове напълно на български език. Групата е с неповторимо лично звучене и смесва сполучливо фънк, соул, джаз и рок. Членове на бандата са едни от най-изявените и приети музиканти у нас - Борислав " Bobo " Димитров - вокал, Росен Ватев - ударни, Ангел Дюлгеров - китара, Ивайло " Топсън " Стайков - клавир, Стойко Милев - бас, Борис " Jaka " Спасов - програминг, Владислав Мичев - тромбон, Волен Милчев - бек вокал.

Специален посетител на събитието на 13 ноември ще бъде саксофонистът Димитър Льолев, който взе участие в записите на новия сингъл. В " Терминал 1 " ще има и особено програмирано осветяване, с цел да бъде удоволствието от вечерта цялостно. За ценителите на смислената и добре звучаща качествена българска музика идната сряда се обрисува да е същински празник, а билетите за него към този момент се продават в системата на eventim.bg, на касите на НДК, в " Арена Армеец " и други Цената им е 12 лева авансово и 15 лева в деня на събитието и на място.

За първи път музикантите от Bobo & The Gang свирят дружно през 2010 година и за малко съумяват да се утвърдят като една от най-забележителните групи на българската сцена. През 2012 година вземат участие във фестивала Spirit of Burgas, където излизат на една сцена с Ms. Dinamyte, Tinie Tempah и Busta Rhymes. Бандата е в ролята на подгряваща в концерта на Jessie J в зала " Арена Армеец " в София. Подгряват също хип-хоп звездата KRS One, а през 2014-а се качват на една сцена и със Stereo MC`s.

Първият независим албум на Bobo & The Gang - " Говори ", излиза през 2017 година Tавата съдържа 10 авторски творби, аранжирани и поднесени с точност и професионализъм, присъщи на звезди от международна големина. Парчетата се одобряват извънредно положително от почитателите на групата и не инцидентно те към този момент са нетърпеливи да чуят и албум номер 2.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР