Български гранични полицаи ни биха, ограбиха и изгониха в Турция.

...
Български гранични полицаи ни биха, ограбиха и изгониха в Турция.
Коментари Харесай

Бежанци: Български граничари ни биха, обраха и изгониха в Турция

Български гранични служители на реда ни биха, ограбиха и изгониха в Турция. Това настояват 13 незаконни мигранти, които са хванати покрай град Къркларели, представени от организация DHA.

Пред жандармерията незаконните обяснили, че са били изтласкани от територията на България.

В разказите си изясняват, че са потърсили помощ, само че не са получили никаква поддръжка. Дори в противен случай - на границата са били посрещнати от граничари, които са ги набили крепко и ошушкали - взели са им телефоните, парите и златото, което са имали.

След връщането си на турска територия незаконните са арестувани от жандармерията. Изпратени са на обзор в Център за настаняване в Пехливанкьой.

Няколко часа по-рано отново по границата в региона на Къркларели е било намерено замръзналото тяло на различен мигрант. Селяни от Чаглайък, излезли да орат нивите по самата граница, се натъкнали на мъртвец в полето. Пристигналите на място жандармеристи открили, че трупът е на 30-45 годишен мъж преселник, а повода за гибелта му е преохлаждане. Според " Джумхуриет " мъжът е от групата изтласкани от българската граница мигранти. Жандармерията е почнала следствие по случая, цитира Флагман.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР