Българската волейболна националка Мирослава Паскова ще продължи кариерата си в

...
Българската волейболна националка Мирослава Паскова ще продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Мирослава Паскова ще играе в първенството на Гърция през новия сезон

Българската волейболна националка Мирослава Паскова ще продължи кариерата си в шампионата на Гърция, откакто е постигнала съглашение с АЕК (Атина), заяви уеб сайтът www.enwsi.gr.

След като си обезпечи треньора Юнус Оджал, женският волейболен тим на АЕК стартира планирането за новия сезон и диагоналът Мирослава Паскова е втората им трансферна цел. Преди нея контракт подписа Катерина Йота.

Паскова е родена на 6-и февруари 1996-а година, висока е 180 см. През последните две години играеше в турското състезание, като на първо време носеше екипа на Мерт Груп Сигорта, а през предходната акция се състезаваше за Кузейбору (Акхисар). В българското състезание е играла също по този начин за Левски (София) и шампионките в последните години Марица (Пловдив).

" Всички съществени точки в контракта са конкретизирани. Остават дребни елементи, след което от АЕК ще показват българката публично пред медиите ", разяснява източник от клуба пред www.enwsi.gr. А women.volleybox.net даже са я добавили като ново попълнение на " жълто-черните ".

В приключилото състезание на Гърция при дамите АЕК (Атина) приключи на 4-о място и от есента си подсигурява присъединяване в Чалъндж-Къп в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР