Българската волейболистка Елица Атанасийевич намекна за отказване от националния отбор.

...
Българската волейболистка Елица Атанасийевич намекна за отказване от националния отбор.
Коментари Харесай

Елица Атанасийевич намекна за отказване от националния отбор по волейбол

Българската волейболистка Елица Атанасийевич загатна за отричане от националния тим. Пред NOVA капитанът на отбора призна, че може би Световното състезание, което тече сега, е последният ѝ огромен шампионат с екипа на България.

Националният ни тим по волейбол за дами е към този момент на полска земя след двете загуби до този миг на шампионата на планетата. Днес състезателките ще се изправят против олимпийския първенец Съединени американски щати.

Лодз е втората спирка на националния отбор на Световното състезание, откакто волейболистките на Лоренцо Мичели претърпяха провали от Германия и Сърбия. Именно извоюваната една точка след 2:3 гейма против международния първенец дава учредения на тима да има вяра, че може да се оправи със Съединени американски щати.

Ако обаче отборът ни през днешния ден не успее да се опълчи на мощния противник, българките ще търсят наложителни две победи против Канада и Казахстан, с цел да се класират за втората фаза на шампионата.

„ Нашият състав е доста изменен, техният – също, не бих правила прогнози. Някои състезателки са същите и при тях, и при нас. Надявам се да създадем добър мач, оптимално доста точки да извлечем “, показа Елица Атанасийевич.

На въпрос, дали ѝ минава през мозъка, че това може да е последното ѝ огромно състезание за националния тим, тя отговори с безапелационното: „ Да. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР