Българската тенис звезда Григор Димитров гостува в централата на един

...
Българската тенис звезда Григор Димитров гостува в централата на един
Коментари Харесай

Григор на гости на Nike, получи уникални кецове на… Серина

Българската тенис звезда Григор Димитров гостува в централата на един от главните си спонсори - Nike. Световният №7 самичък се похвали за визитата си в Бийвъртън, щата Орегон, където се срещна с един от управителните фактори в компанията и знаменит създател и преподавател - Хауърд Ейч Уайт. Той е вицепрезидент на марката на Майкъл Джордан - Air Jordan. Уайт подари на Григор една от мотивационните си книги, в която има увод от основателя на Nike Фил Найт.

Димитров се снабди и с чифт неповторими кецове, които са основани в чест на Серина Уилямс. Българинът самичък се похвали с придобивката си, която е разновидност на известния модел Nike Air Max 97, модифициран във версия на паметния дизайнер Върджил Абло и неговата серия Off White.

@GrigorDimitrov @Nike " Welcome Grigor Dimitrov "! Nike Daycare, Believe&Achieve "! We believe in you Champ, Just do it! pic.twitter.com/9zlycAOiJN
— MargaritaPetrova (@maggypet1) September 18, 2018
В профила си в Instagram Димитров сподели и по какъв начин играе тенис, до момента в който наглежда малко детенце, а също по този начин се похвали и с няколко огромни торби, цялостни с продукти на американската марка.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР