Българската състезателка по художествена гимнастика Ева Брезалиева е първа във

...
Българската състезателка по художествена гимнастика Ева Брезалиева е първа във
Коментари Харесай

Ева Брезалиева води във временното класиране за многобоя след първия ден на МТ „София къп“

Българската състезателка по художествена гимнастика Ева Брезалиева е първа във краткотрайното класиране за многобоя при дамите след първия ден на МТ „ София къп “. Това оповестиха от родната ни федерация на страницата си в обществената мрежа Фейсбук. МТ „ София къп “ се организира в столичната зала „ София “ в Борисовата градина. 

Художествена гимнастика. Снимка: БФХГ, Фейсбук

Възпитаничката на Бранимира Маркова събра общ брой от 65.650 точки (33.600 за обръч и 32.050 за топка) и поведе във краткотрайното класиране.

Татяна Воложанина е втората българка, която след първия спортен ден намира място в класирането . Тя събра общ брой от 62.400 точки (32.250 за обръч и 30.150 за топка), което я подрежда на краткотрайното трето място.

Третата ни представителка Магдалина Миневска е със общ брой от 60.000 точки (30.200 за обръч и 29.800 за топка), което след първия ден я оставя отвън класирането, защото правилник за многобоя се класират по две гимнастички от страна , събрали най-голям общ брой.

Иначе точките за многобоя биха отредили на Магдалина четвъртото място във краткотрайното класиране.

За финалите в неделя на обръч се класираха Ева Брезалиева с най-голям резултат и Татяна Воложанина с трета по мощ оценка.

Художествена гимнастика. Снимка: БФХГ, Фейсбук

На топка още веднъж Ева намира място във финала с първи резултат , а Татяна се класира с втори резултат.

Втора във краткотрайното класиране за многобоя е Кристина Погранична от Украйна със общ брой от 63.400 .

Днес ще се проведат осъществяванията с бухалки и лента, след които ще бъдат ясни призьорите в многобоя и финалистките на всички четири уреда.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР