Българската професионална футболна лига организира среща с всички свои членове

...
Българската професионална футболна лига организира среща с всички свои членове
Коментари Харесай

Българската професионална футболна лига организира среща с клубовете

Българската професионална футболна лига провежда среща с всички свои членове – клубовете от efbet Лига и Втора лига, преди началото на спортния сезон 2023/24.

Срещата ще се състои в четвъртък (22 юни) след 11:00 часа в амфитеатралната зала на Национална футболна база „ Бояна “. Преди нея ще бъде изтеглен и жребият за футболното състезание във Втора лига за сезон 2023/24.

Специален посетител на срещата ще бъде заместник изпълнителният шеф на Асоциацията на Европейските футболни лиги Алберто Коломбо.

Той ще запознае родните клубове с работата на Асоциацията на Европейските футболни лиги с УЕФА и желанието за увеличение на солидарните заплащания към футболните асоциации в идващия цикъл 2024/27 година, както и позитивите от смяната на форматите на Европейските клубни шампионати, което ще повлияе и на футболния календар.

Също по този начин ще бъдат показани планове за бизнес развиване, които могат да увеличат финансовите доходи на клубовете на локално равнище, като ще бъдат презентирани потребни практики, прилагани в други страни и лиги.

На срещата сред БПФЛ и футболните клубове ще бъдат дискутирани настоящи въпроси, свързани с идния сезон 2023/24 в професионалния футбол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР