Българската песен за конкурса „Детска Евровизия“ 2021 “The Voice of

...
Българската песен за конкурса „Детска Евровизия“ 2021 “The Voice of
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Представят българската песен за Детската Евровизия 2021

Българската ария за състезанието „ Детска Евровизия “ 2021 “The Voice of Love” ще бъде показана тази заран в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов” по Българска национална телевизия 1.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО:



Автори на песента „ The Voice of Love “ („ Гласът на любовта “) са Васил Гарванлиев, Давор Йордановски, Весна Малина и Стан Стефанов.

В понеделник бяха оповестени младите артисти, които ще показват България на “Детската Евровизия” на 19 декември в Париж. Дуетът Денислава
Димитрова и Мартин Стоянов бяха показани на конференция, проведена Българската национална телевизия и Лигна Студиос, които си партнират с община Добрич по реализирането на плана.

Денислава и Мартин са част от вокално студио „ Сарандев “ в Добрич и са едни от най-отличаването млади артисти от града. Като дует се изявяват дружно на сцена от 2017 година под управлението на Елена Карабельова, която е техен вокален възпитател.

За първи път регламентът разрешава за българските участници да се гласоподава и от България. Големият победител ще бъде определен с 50% избор на жури и 50% глас на публиката. 19-ото издание на състезанието „ Детска Евровизия” ще се организира на 19 декември в Париж и в него ще вземат участие 19 страни.

Събитието ще се излъчи онлайн от 17:00 часа по Българска национална телевизия 1.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР