Българската национална телевизия започва отразяването на изборния ден на 14

...
Българската национална телевизия започва отразяването на изборния ден на 14
Коментари Харесай

БНТ отразява изборите от 7 сутринта до през нощта

Българската национална телевизия стартира отразяването на изборния ден на 14 ноември, неделя още в 6:55 ч. Началото на изборния ден в ефира на Българска национална телевизия 1 стартира в утринният блок " Денят стартира " с водеща Христина Христова. До 9:00 ч. феновете ще видят по какъв начин започва изборния ден, каква е изборната интензивност и в най-отдалечените региони на страната.

От 9:05 следенето на изборния ден продължава в " Денят стартира с Георги Любенов " . В неговият блок до обедната новинарска емисия и феновете ще видят по какъв начин гласоподават политическите водачи, по какъв начин протича изборния развой в страната и чужбина, има ли нарушавания. Сред гостите на Георги Любенов ще бъдат известни българи, писатели и музиканти.

 Аделина Радева
Аделина Радева
Снимка: Българска национална телевизия

В 15:30 ч. стартира специфичното студио " Избори 2 в 1: Резултатът ", с водещи Аделина Радева, Добрина Чешмеджиева и Бойко Василев. Предаването ще наблюдава по какъв начин протичат последните часове на изборния ден, какви са първите резултати от гласуването и първите реакции на политиците.

 Бойко Василев
Бойко Василев
Снимка: Българска национална телевизия

Българска национална телевизия ще дава цялостна осведомителна картина за вота и в новинарските си излъчвания. Първата емисия е в 7:00 ч. сутринта, а резюме на събитията може да видите в " По света и у нас " в 12.00, 15.00 и 18.00 ч. Екипите на медията ще ревизират за изборни нарушавания, а кореспондентите в страната ще се включват онлайн с най-актуалното. Въпреки компликацията на изборите 2 в 1, Българската национална телевизия е основала организация за експресна, справедлива и тествана информация. Всичко протичащо се в страната в деня на вота, Българска национална телевизия ще осведомява и на новинарския си уебсайт

 Добринка Чешмеджиева
Добринка Чешмеджиева
Снимка: Българска национална телевизия

За обективното отразяване на третите парламентарни избори през годината и вота за президент и вицепрезидент, Българска национална телевизия още веднъж се доверява на две потвърдени социологически организации - " Алфа рисърч " и " Гълъп ". С информацията от техните данни, незабавно след края на изборния ден ще стане явен изборния резултат, кой печели, какви са вероятните обединения за ръководството на страната и какви са профилите на гласоподавателите за другите кандидат-президентски двойки и партии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР