Българската легенда Христо Стоичков ще има роля в представянето на

...
Българската легенда Христо Стоичков ще има роля в представянето на
Коментари Харесай

Стоичков ще има важна роля в шоуто по представянето на Меси за футболист на Интер Маями

Българската легенда Христо Стоичков ще има роля в представянето на Лионел Меси и Серхио Бускетс пред почитателите на Интер Маями, написа " Мундо Депортиво ".

Двете топпопълнения на американския тим ще бъдат показани пред последователите в Маями тази нощ в особено шоу на клубния стадион, което стартира в 3:00 часа българско време. Неслучайно точно Камата е измежду определените особи за приветстването на Меси и Бускетс. Той освен живее в града във Флорида, работейки за телевизионния колос TUDN, само че и е в близки връзки със международния първенец с Аржентина.

Двамата неведнъж са били дружно на мероприятия на Барселона, като нееднократно точно Стоичков е награждавал Меси с значими оценки.

От изданието също по този начин напомнят, че Ицо и Лео се срещнаха точно в Маями предходната есен, когато " Албиселесте " се приготвяше за Мондиал 2022 на клубната база на Интер Маями. Самият Меси, сходно на Стоичков, също има къща в града от няколко години насам, което евентуално е повлияло на избора му да премине в клуба от МЛС. Родната легенда също познава чудесно локалния футбол, защото към края на своята кариера игра първо за Чикаго Файър, а по-късно и за Ди Си Юнайтед.
 Христо Стоичков си спомни за великата победа над Германия
Христо Стоичков си спомни за великата победа над Германия

" Ще ги бием за теб, моя Мика! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР