Българската Конфедерация за Иновации организира Международен Бизнес Форум, под наслов:

...
Българската Конфедерация за Иновации организира Международен Бизнес Форум, под наслов:
Коментари Харесай

В София ще се проведе Първият международен бизнес форум: „Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори“

Българската Конфедерация за Иновации провежда Международен Бизнес Форум, под наслов: „ Бъдещата форма на съдействие сред иноватори и вложители ".

На форума ще вземат участие иноватори и вложители, които могат да обменят опит и хрумвания в следните научни области - „ HI TECH " и „ ROBOTIZATION.

Съорганизатори на събитието са: Брейн Сторм Консулт- група от предприятия за счетоводство, одит и програмен продукт, София Тех Парк, Софийски университет „ Св. Климент Охридски ", Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/- гласът на българския бизнес, Българска организация за вложения, Ендевър България- интернационална предприемаческа мрежа, Асоциация на индустриалния капитал в България.

Ще бъдат показани 20 новаторски продукта в областта на високите технологии и роботизацията, а в залата ще участват към 500 вложителя от разнообразни браншове на бизнеса.

Събитието ще се организира на 11 ноември 2017, в зала „ Джон Атанасов ", София Тех Парк, София 1784, бул. Цариградско шосе №111.

За повече информация можете да посетите уеб страницата на събитието https://bci.bg/events/

Форумът се организира с медийната поддръжка на Информационна организация КРОСС, икономическият портал Economic.bg, порталът на българските общини kmeta.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР