Българската кикбокс звезда Даниел Илиев премина успешно кантара преди официалната

...
Българската кикбокс звезда Даниел Илиев премина успешно кантара преди официалната
Коментари Харесай

Даниел Илиев вече е в Манчестър, показа топ форма на кантара

Българската кикбокс звезда Даниел Илиев мина сполучливо кантара преди формалната отбрана на Европейския си пояс на на KGP (б.р. – Кickboxing Grand Prix). Това ще стане на професионална церемония вечер в Манчестър на следващия ден, 29-ти юни, като в основната среща родният войник ще се изправи против един от най-хубавите английски кикбоксьори за всички времена – Кевин Уорд.

Илиев сподели, че се намира в топ форма, като закова кантара на 82 кг. Неговият конкурент е по-тежък с 200 грама и е по-висок с 6 сантиметра (196 см). Срещата публично е от категория до 82,5 кг., жанр К1.

Двамата си размениха няколко закани по време на претеглянето, като българинът сподели на своя съперник: „ Ще те ударя в действителност тежко! “ .

Илиев е прочут като войник с тежки нокаути, а активът му все още е 15 победи и 2 загуби.



Кевин Уорд се обрисува най-сериозното предизвикателство пред Даниел Илиев до този миг в кариерата му. Британецът е петкратен международен първенец и то на пет разнообразни организации. 196-сантиметровият войник на клуб „ Elite Gym “ от Саутпорт, Англия, има впечатляваща визитка – общо 53 срещи, а активът му 42-10-1, 13 КО.

Мачът за купата е гвоздеят на церемония вечерта в Манчестър и се чака да стартира към 23-23:30 ч. българско време. Бойната карта, в която е сложена борбата, е една от най-добре правените в Англия от доста време насам и включва общо 21 дуела.

Сред ВИП гостите е и един от най-хубавите муай тай боеци в света Сами Сана (134-9-1), който неотдавна реализира победа над легендата Йодсанклай (202-72-4) в Кикбокс Гран При конкуренцията на азиатската бойна верига ONE Championship.



Boec.BG .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР