Българската индустрия произвежда в пъти по-качествени стоки, отколкото велики империи.

...
Българската индустрия произвежда в пъти по-качествени стоки, отколкото велики империи.
Коментари Харесай

Борисов спешно обяви: Започва масово тестване на населението в...

Българската промишленост създава в пъти по-качествени артикули, в сравнение с велики империи. Ние сме презапасили първата линия в нашите лечебни заведения. Сега раздаваме за Бърза помощ и за останалите да има в запас. Това съобщи по време на брифинга на Националния действен щаб министър председателят Бойко Борисов.

"Днес ще се направи за нашите братя в Северна Македония 100-на дрехи, които да пратим на докторите, които са на първа линия. Лесно е да кажеш "братя сме ", само че това си проличава когато е мъчно ", сподели той.

Едните медикаменти са отричани от професор Младенов, тъй като са доста токсични и по тази причина са били спрени преди години. Няма лекарство, което да лекува ковид, само че от тези, които оказват помощ, имаме оптималното количество ", съобщи Борисов.

"Работим доста интензивно по тематиката с медикаментите. Но хубавата българска сентенция да не казваш "хоп " преди да си скочил, е била постоянно в основата на моите изявления ", сподели Борисов.

Премиерът се похвали, че страната ни е съумяла единствено за дни да промени промишлеността си, с цел да достави с най-необходимото медиците.

"Разпореждам през днешния ден на щаба, който съм назначил аз - той дава оферти, а държавното управление взима решенията и носи политическа отговорност, та, разпоредил съм да стартират масирани проби на Банско ", сподели Борисов.

"Ангел остана без заплата, както и аз. Едни в този момент са богати към мен, другите по-малко. Да има и прохлада ", сподели Борисов.

"Имаме данни за епидемиологичното разпространяване в Банско, по тази причина ще създадем едно проучване, да се види там където по заведения и места са се срещали тези, които са болни, да забележим дали хората имат построен имунитет ", включи се проф. Кантарджиев.

"Хората в Банско изстрадаха доста, бяха под карантина 14 дни, само че там беше огнище. С бързи проби ще може да разберем какъв брой от хората там са построили в тази затворена общественост имунитет ", добави го Борисов по време на постоянния брифинг на Националния действен щаб.

БЛИЦ напомня, че точно там стана ясно, че общият брой на диагностицираните българи с ковид към този момент е 581 .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР