Българската футболна звезда Димитър Бербатов зарадва деца на събитие днес.

...
Българската футболна звезда Димитър Бербатов зарадва деца на събитие днес.
Коментари Харесай

Сега стана ясно! Бербатов се готви за нещо много тежко. Нападателят ще трябва да

Българската футболна звезда Димитър Бербатов зарадва деца на събитие през днешния ден. Бившият национал се снима с доста свои почитатели, а също така записа самобитен връх, откакто раздава подписи близо 3 часа и половина.

" Това е връх. Усещането е готино. Трябва да вършим хората щастливи. Това е част от работата на известните, на нас спортистите. Това от време на време демонстрира и разликата - какъв брой време може да отделиш на хората, които те харесват ", стартира Бербатов.

Той призна, че може би е време да спре с футбола: " Хубавото е, че хората непрекъснато ме питат къде ще играя. Може би не помнят, че съм на 37 години към този момент и непрекъснато ми се желае още и още да играя. Моето предпочитание е същото, само че човек би трябвало да е реалист и да знае опциите си сега. Ще видя още известно време, в случай че не може да се откри добра оферта от тим, може би е време да окачим обувките на пирона. Възползвам се да упражнявам с Берое, с цел да подкрепям форма. За страдание, толкоз време като си играл в чужбина, към този момент си надраснал някои неща, които се случват в България. Просто няма да бъде каквото ми се желае да бъде ", сподели нападателят.Бербо даде мнението си и за идния край на Световното състезание, както и за това кого е подкрепял на Мондиала.

" Бях за Англия, само че те към този момент отпаднаха, а за финала нямам желания. Дано да стане прекрасен мач. Стискам палци и на двата тима. Играх дружно с Даниел Субашич и поради това от персонални благосклонности малко накланям везните към Хърватия. Иначе Мбапе прави феноменално международно състезание, само че може би му е малко рано за “Златната топка ”, само че пък нищо чудно скоро да я вземе поради метода, по който върви напред. Когато бях в Монако той е бил младо момче. Даже не знаех, че е там ", продължи Бербатов.

“Помня, че имам голове против хърватите. Както се споделя - били са ми клиенти, само че се вижда, че с времето те вървят напред. Хората там са развили футбола. Имат страхотни играчи, а и очевидно знаят по какъв начин да изградят мощен тим. Тази разлика сред нас и тях би трябвало единствено да ни окуражи. Гледайки триумфите, които реализират прилежащите страни, нашите момчета би трябвало да си кажат “Ето, желая и аз да съм като тях. Но с цел да го реализира, съм задължен да работя крепко ”. Няма място за самосъжаление. Амбицираш се и искаш да стигнеш там, където са те. Все в миналото ще пристигна и времето на българския футбол. Надявам се да реализираме още веднъж достижението от 1994 година и даже като хърватите да го задминем ", приключи българският нападател.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР