Българската фирма за производство на облекло Дресмейкър ООД е изработила

...
Българската фирма за производство на облекло Дресмейкър ООД е изработила
Коментари Харесай

Пловдивска фирма облече командосите, охраняващи срещата на Г7

Българската компания за произвеждане на облекло " Дресмейкър " ООД е изработила униформените панталони на немските елитни елементи, които ще охраняват идната годишна среща на върха на страните членки на Г7, заяви Българската Асоциация за текстил, облекло и кожи (БАТОК). Срещата на Г7 ще се състои в интервала 26-28.06 юни 2022 в замъка Елмау, намиращ се в баварските Алпи наоколо до немско - австрийската граница.

Пловдивската компания развива своята индустриална активност в Асеновград, като сдружението наброява 130 индивида.
 Германски производител на колела влага €10 милиона във фабрика в Румъния
Германски производител на колела влага €10 милиона във фабрика в Румъния

Производството в новия цех да стартира през февруари

За производството на специфичните униформени панталони на командосите, които ще охраняват идната годишна среща на върха на страните членки на Г7, компанията разполагала с една работна седмица. За този къс интервал нейните експерти трябвало да се срещнат с модела - структура, условия, специфичност и да дават готовите произведения.
 Снимка 578341
Източник:

Панталоните на немските елитни елементи са напълно нов модел с структура напълно приспособена към актуалните способи на защита. Той построен от 5 разнообразни типа плат, всичките от най-голям стандарт. Участват над 70 детайла, завършени в десетки дребни и огромни протектори, и джобове. Използвани са разнообразни видове и размери велкра, ципове и държачи. Повечето от шевовете са двойно усилени със специфичен негорим конец.
 Снимка 578340
Източник:

През изтеклите 5 години компанията е произвела стотици хиляди камуфлажни военни дрехи за потребностите на немската, чешката, нидерландската, френската, норвежката, белгийската и други европейски армии.
 Haitian влага €100 милиона за фабрика в Сърбия
Китайски колос от машинната промишленост влага €100 милиона за фабрика в Сърбия

Компанията възнамерява да покрие пазари в Европа, Азия и Съединени американски щати

Една от най-интересните поръчки на компанията е от последната година. Това е взаимен план с нидерландска компания, с която при започване на 2021 година печелят търг за 3-годишно произвеждане и доставка на снежен камуфлаж за армиите на страните членки на НАТО.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР