Българската федерация по плувни спортове (БФПС) критикува Антъни Иванов заради

...
Българската федерация по плувни спортове (БФПС) критикува Антъни Иванов заради
Коментари Харесай

Федерацията по плуване обвини Антъни Иванов в уронване на престижа

Българската федерация по плувни спортове (БФПС) подлага на критика Антъни Иванов поради медийните му по време на държавното персонално отборно състезание от 29 юни до 2 юли.

Плувецът обществено съобщи, че е имало напън и закани против него да си " затваря устата ", откакто разяснява поради пропуснати допинг инспекции.

 Антъни Иванов: Без мен българското плуване умира Антъни Иванов: Без мен българското плуване умира

" Ръководството на БФПС намира за неоснователни изказванията на Иванов за оказван напън върху състезателя по време на шампионата. Ръководството на БФПС намира за уронващи престижа на федерацията непристойните и неприлични изявления на Иванов, и осъжда остро сходен вид държание от страна на всеки един български плувец ", се споделя още в известие от федерацията.

От федерацията напомнят, че нямат отношение по наказването на плувеца, доказано от Спортния трибунал в Лозана.

Управителният съвет на БФПС заяви, че е сезирал Дисциплинарната комисия към централата, която " ще вземе решение, откакто се запознае с всички материали по случая "

По-рано през днешния ден Иванов съобщи, че няма защо да се извинява и че съжалява единствено, че не е получил поддръжка от другите национали по плуване.

" Да, получих опасност. Не желая и няма защо да се извиня. Единствено скърбя, че момчетата от националния тим не са застанали зад мен към момента, тъй като те знаят, че би трябвало смяна. Надявам се в скоро време да излязат и те също да кажат истината. Рано или късно това би трябвало да се случи и да има смяна. Тази смяна аз я желаех още преди две години, когато всички момчета за допинг ", сподели Иванов пред Българска национална телевизия.

 Плувецът Антъни Иванов заплаши да спре да се състезава за България Плувецът Антъни Иванов заплаши да спре да се състезава за България

Той посочи, че не може да споделя от кого са пристигнали заканите: " Надявам се да излезе и да показа какво е споделил, по кое време го е споделил и за какво го направи тъкмо преди главната ми дисциплинираност. Това беше сериозен удар под кръста, имайки поради, че околните ми бяха там. Дори дребната ми сестричка чу тези закани. "

Иванов още веднъж съобщи, че в случай че няма смяна във федерацията, може да се състезава за.

Федерацията и Иванов влязоха в спор и при започване на годината, когато плувецът отхвърли да подпише контракта си за тази година. Тогава от централата, че капризите му идват допълнително.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР