Българската федерация по джудо е поредната изразила пълната си подкрепа

...
Българската федерация по джудо е поредната изразила пълната си подкрепа
Коментари Харесай

Федерацията по джудо подкрепи кабинета

Българската федерация по джудо е следващата изразила цялостната си поддръжка към Правителството на Република България.

Ето казво оповестиха те в формалното си писмо:

" Приятели на джудото,

както знаете България ще бъде хазаин на Европейско състезание по джудо за мъже и дами, което ще се организира през месец април 2022 година, а през февруари тази година имахме удоволствието да организираме Европейската отворена купа за 2020 година, която е с сан на Олимпийска подготовка.  

Домакинствата на два от най-големите спортни конгреси бяха извоювани с голямото подпомагане от страна на българското държавно управление. Министерският съвет на Република България отпусна спомагателни средства по бюджета на Министерството на младежта и спорта в размер на 2 300 000 лева за организирането на шампионатите.

Лично президентът на Европейския съюз по джудо Сергей Соловейчик благодари със особено писмо до премиера Бойко Борисов и министъра на младежта и спорта Красен Кралев за отличното осъществяване от страна на България на Европейската отворена купа по джудо.

Благодарни сме за поддръжката и загрижеността към спорта джудо в от страна на българското държавно управление и по тази причина през днешния ден заявяваме нашата поддръжка за кабинета на господин Бойко Борисов ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР