Българската енергетика буквално беше погребана с решенията за изпращане на

...
Българската енергетика буквално беше погребана с решенията за изпращане на
Коментари Харесай

Костадинов: Очаквам още протести на енергетици и миньори

Българската енергетика безусловно беше заровена с решенията за изпращане на териториалните проекти за обективен преход в Брюксел и приемането на пътната карта за климатична индиферентност. Това съобщи пред публицисти водачът на политическа партия “Възраждане ” Костадин Костадинов. Костадинов беше формален посетител на откриването на войнишки монумент в казанлъшкото село Шейново.

 Енергетици, митинг Енергетици митинг

Костадинов е на мнение че митингите на енергетици и миньори ще продължат, макар анулираната през вчерашния ден обсада на значими пътни артерии в старозагорско

27 хиляди работни места по думите му са заровени дружно с енергетиката ни, както и още толкоз от съпътстващите промишлености и настрана от това са наранени и фамилиите на служащите. Той е на мнение, че към 50-60 на 100 от популацията на региона са директно или индиректно наранени или това са сред 150 и 200 000 души в област Стара Загора.

“Това е може би най-масовият геноцид, осъществяван в България от времето на турското иго насам ”, сподели Костадинов. Лидерът на “Възраждане ” акцентира, че хората, които стачкуваха и ще продължат да го вършат, заслужават поддръжка.

Костадинов е на мнение, че политиците би трябвало непрекъснато да изразходват средства за разкриване на монументи.

“Това би трябвало да прави и всеки българин, тъй като паметниците пазят историята, когато няма кой да я опише ”, счита той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР