Българската делегация за Литва замина днес в доста камерен състав,

...
Българската делегация за Литва замина днес в доста камерен състав,
Коментари Харесай

Само няколко ръководители на БФС отпътуваха с националите за Литва

Българската делегация за Литва отпътува през днешния ден в много камерен състав, като от управлението на БФС липсваха знакови фигури. Освен президентът на централата Борислав Михайлов, за който се знаеше, че пропуща гостуването поради служебни задължения и срещи с хора от ФИФА, липсват вицерезидентите Емил Костадинов, Атанас Фурнаджиев, както и Йордан Лечков – отговарящ за националните тимове в предходни интервали.

Както е известно, вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов води групата за Каунас. Техническият шеф Георги Иванов е неразделно до тима, само че отхвърли да приказва пред медиите на Летище Варна. С тима пътува и членът на изпълкома и някогашен футболист на Левски Веселин Балевски, както и заместник-изпълнителният шеф Христо Запрянов.

Отборът отпътува с под наем полет от Варна в 11.00 часа през днешния ден. България ще играе на следващия ден от 16.00 часа на стадион „ Дараюс и Гиренис “ в Каунас, а незабавно след дуела групата селекцията на треньора Младен Кърстаич се връща във Варна и оттова в лагера си в Разград. Втората среща от тази двойка мачове е на 20-и юни против Сърбия.

България е без актив след първите два мача, търпейки провали с 0:1 от Черна гора и 0:3 от Унгария през март.

Автор: Атанас Василев/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР