Българската авиокомпания Гъливер спря да продава билети за полета София-Скопие

...
Българската авиокомпания Гъливер спря да продава билети за полета София-Скопие
Коментари Харесай

Спират полетите между София и Скопие, пътниците били по-малко и от екипажа

Българската самолетна компания " Гъливер " спря да продава билети за полета София-Скопие  от 21 май, заяви профилираният самолетен портал Ex Yu Aviation.

Според македонски медии полетите се реализират със 7-8 пасажери, а е имало случаи, когато са борда е имало единствено двама-трима души, по-малко от екипажа.

Засега не е ясно дали полетите се анулират дефинитивно, защото няма пояснение от българската самолетна компания, която е спряла да продава билети и за Тирана. Скопие и Тирана бяха единствените непознати дестинации на " Гъливер ". 

Според македонски медии прекъсването на авиолинията се дължи на извънредно дребния брой на пасажерите, които били по-малко от екипажа. Освен това опит на БТВ сподели, че  пътуването София – Скопие с новооткритата самолетна линия е освен по-скъпо, само че и по-бавно от това с автомобил.

Припомняме, че авиолинията Скопие-София  беше оповестена от българския министър председател Кирил Петков. По думите му това беше  първата съответна стъпка в съдействието, което оповестиха с Димитър Ковачевски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР