Българската актриса Мария Бакалова получи наградата за най-добра поддържаща женска

...
Българската актриса Мария Бакалова получи наградата за най-добра поддържаща женска
Коментари Харесай

Мария Бакалова - най-добра актриса в поддържаща роля според американската кинокритика

Българската актриса Мария Бакалова получи премията за най-хубава поддържаща женска роля от Националния съвет на кинокритиците в Съединените щати.

Тя й бе присъдена за присъединяване във кино лентата „ Борат Последващ кинофилм “, прочут и като „ Борат 2 “ на режисьора Джейсън Уолинер.

Мария Бакалова се превъплъщава в ролята на Тутар Сагдиев – 15-годишната щерка на Борат. Тя се показва за журналистка, работеща в телевизия, и прави изявление с Рудолф Джулиани – някогашен кмет на Ню Йорк и юрист на американския президент Доналд Тръмп. Интервюто се организира в хотелската му стая, където двамата пият шотландско уиски. Джулиани хвали Тръмп за бързите му дейности, избавили милиони американци от ковид. Шегува се с младото момиче и че не опасява да изяде прилеп пред нея. Дали под въздействието на алкохола или по друга причина, само че на моменти журналистката като че ли флиртува с Джулиани и свободно го потупва по коляното.

След като изявлението завършва, Тутар води Джулиани до спалнята му. Той желае телефона и адреса й. После го виждаме по какъв начин се е поизлегнал на леглото и като че ли протяга ръка да си разкопчае панталона в наличието на журналистката. Но сцената, снимана от скритите камери в хотелската стая, е прекратена от влизането на Борат в стаята, който е засегнат какво прави Джулиани с малолетната му щерка. „ Вземи мен вместо нея “ – крещи Борат на юриста. Джулиани е слисан от типа на Борат, който едвам доста по-късно разпознава – пред себе си вижда транссексуален мъж с розови бикини и с дантела.

След представянето на кино лентата, Саша Барън Коен не пестеше суперлативи за представянето на 24-годишната българска актриса във кино лентата: „ Бакалова е невероятна актриса. По време на кастинга интервюирахме 600 млади дами от целия свят и тя се показа блестящо. Тя е една от най-смелите актриси в историята на киното “ – не скри възторга си Саша Коен.

Мария Бакалова е родена е на 4 юни 1996 година в Бургас. На 6 години стартира да върви на уроци по пеене и флейта. Учи в Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство „ Проф. Панчо Владигеров “, където приключва актьорско майсторство за трагичен спектакъл. През 2019 година се дипломира в Националната академия за театрално и кино изкуство в София. Участва в няколко български кино лентата, измежду които по-известните са: XIIа на режисьора Магдалена Ралчева, излязъл през 2017 година, в „ Трансгресия “ (2018) на Вал Тодоров, в „ Бащата “ (2019) на Кристина Грозева и Петър Вълчанов. Снима се и в „ Като за последно” на режисьора Ивайло Пенчев, чиято премиера мина извънредно сполучливо през август 2020 година на фестивала „ Любовта е полуда “.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР