Българската актриса Мария Бакалова, която преди година беше номинирана за

...
Българската актриса Мария Бакалова, която преди година беше номинирана за
Коментари Харесай

Мария Бакалова като принцеса на партито след Оскарите на фондация Елтън Джон

Българската актриса Мария Бакалова, която преди година беше номинирана за премия " Оскар ", беше посетител на празненството на фондация „ Елтън Джон “ за церемонията на тазгодишното издание на премиите на Академията за кинематографично изкуство и просвета. Това излиза наяве от изявления на актрисата в профилите ѝ в обществените мрежи.

Бакалова благодари за опцията да отпразнува нощта на " Оскарите " като част от фондацията. Актрисата разгласява и фотография във вечерна рокля на Ели Сааб.

" Не мога да допускам, че мина една година от първите ми награди " Оскар ". Честит Ден на " Оскар " -ите. Благодаря ти сър Елтън Джон, че празнувахме дружно " Оскар " -ите довечера и най-много, че ми разреши да бъда част от прелестната ти фондация “, написа Мария Бакалова в инстаграм профила си.

Партито на фондацията на Елтън Джон за следене на церемонията за връчването на премиите „ Оскар “ е едно от най-бляскавите съпътстващи събития в нощта на церемонията. То беше проведено в Уест Холивуд парк и съответствува с 30-та годишнина от основаването на фондацията, съобщи Българска телеграфна агенция. Водещи са Дейвид Фърниш, Лейди Гага, Ерик Маккормак и Били Портър. Сър Елтън Джон се включи със сателитна връзка от Линкълн, Небраска, където е на концерт от турнето си.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР