Българската актриса Мария Бакалова е заснета с адвоката на Тръмп

...
Българската актриса Мария Бакалова е заснета с адвоката на Тръмп
Коментари Харесай

Борат 2: Българска актриса се появи в компрометираща сцена с адвоката на Тръмп |

Българската актриса Мария Бакалова е снимана с юриста на Тръмп и някогашен кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани в компрометираща сцена - част от кино лентата ``Борат 2``, съобщи AP.

Джулиани влиза в фрагмента на скрита камера в хотелската стая на 15-годишната Тутар Сагдиев, щерка на Борат (всъщност по този начин е по сюжет - 24-годишната Бакалова е в ролята на Тутар Сагдиев).

Адвокатът на Тръмп е сниман излегнат на леглото в стаята. Пред Джулиани красивата Мария от Бургас се е показала за телевизионна журналистка. Той даже не подозира, че хотелската стая е осеяна със скрити камери.

Докато пие скоч, Джулиани споделя на Тутар по какъв начин бързите дейности на Тръмп са избавили милиони американци от COVID-19 напролет. Той даже на смешка се съгласява да изяде прилеп пред " репортерката ". После Тутар маха микрофона от сакото му, той ляга на леглото с измъкната риза и протяга ръка към панталона си.

В този миг основният воин Саша Барън Коен (Борат) нахлува в стаята.

Сцената е снимана още през лятото.

Продължението на кино лентата " Борат " споделя по какъв начин казакстанският публицист Борат Сагдиев получава задача да оправи имиджа на страната си, откакто го е опозорил.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР