Българска фирма вече предлага строителство на бункери заради войната в

...
Българска фирма вече предлага строителство на бункери заради войната в
Коментари Харесай

БГ фирма откри пазарна ниша: Предлага дизайнерски бункери

Българска компания към този момент предлага строителство на бункери поради войната в Украйна и несигурността за живота ни, написа Plovdiv24.bg.

Мотото на компанията, която проектира и построява бункери, е " Живей несъмнено, бъди квалифициран! ". И фактически търсенето у нас на лични бомбоубежища май се е повишило в последно време, откакто от компанията не считат даже да се популяризират в допълнение.

Най-новият техен артикул е базов бункер, който покрива всички нужни условия за сигурност. " Всеки, който има подобен бункер, може да е изцяло спокоен за себе си и фамилията си. В миг на потребност можете да го ползвате и умерено да изчакате сериозната обстановка да се възстановява.Подобно психическо успокоение в живота е разкош, който до неотдавна малко на брой можеха да си разрешат “, написа в уеб страницата на компанията.

" Сега към този момент и в България има компания, която прави този разкош наличен за повече хора “, настояват експертите.

За всеки клиент може да се изготви самостоятелен план. Фирмата има екип от експерти и работи в тясно съдействие с няколко интернационалните компании с дълготраен опит в построяването на бункери от Швейцария, Израел и Швеция.

Освен всичко това, построяването на бункера се случва при високи ограничения на конфиденциалност, като по никакъв метод не се издава информация за поръчителя и местоположението. Съвсем правилно обаче от компанията вършат послание към клиентите си, поради многото запитвания дали бункерите могат да ни спасят от " края на света “.

" Не желаеме да спекулираме със страховете Ви и да Ви убеждаваме, че бункерите ще Ви спасят от " края на света “. Съзнаваме, че това е една добра рекламна тактика и е допустимо да я срещнете измежду други компании, произвеждащи бункери по света. Ние не бихме си го разрешили!

Ядрената мощност в света е толкоз огромна, че даже да се освободи дребна част от нея при възможна Трета Световна война, цялата цивилизация ще изчезне и с нея всичко живо на планетата. Животът след подобен прелом ще бъде невъобразим на повърхността в продължение на повече от един век. Затова и в никакъв случай няма да ни чуете да споделяме, че нашите бункери ще Ви спасят от Апокалипсис. Не бихме спекулирали със страховете Ви.Хипотезите, че ще оцелеем в бункер при нуклеарна война, в международен мащаб, са наивни и недостоверни, като същото се отнася и за така наречен " хайлайф “, който към този момент се крие в огромни бункери.

Успокояващото, което можем да кажем тук е, че хората, от които зависят бъдещите събития, са изцяло наясно с горната информация. Те разполагат с екип от военни експерти и физици, които ясно са ги уведомили за последствията от една нуклеарна война и в това не трябва да имате подозрения. Хората, стремящи се към власт, финанси и надзор надали виждат своето бъдеще и това на децата си в самоубийствена светлина.Това, от което несъмнено може да Ви избави един бункер, са съществени повреди на атомни централи, химически фабрики, военни дейности и безредици.

Преди дни в Украйна снаряд удари Запорожката АЕЦ, най-голямата атомна електроцентрала в Европа и 5-тата в света!  В резултат се случи пожар. Слава богу, от Международната организация за атомна сила оповестиха, че няма обиден нито един от 6-те атомни блока на централата.

Евентуална повреда в Запорожката АЕЦ може да бъде 6 пъти по-тежка от повредата в АЕЦ Чернобил през 1986 година

Наличието на бункер с неговите пречиствателни станции и отбрана от радиоактивни частици е единствената отбрана против сходна повреда. Целта ни е да осведомяваме колкото се може повече хора за действителните закани пред всички нас, основани на обстоятелства.Надяваме се с горната информация да понижим спекулациите и дезинформацията, която тече на всички места по света във връзка с бункерите и техните функционалности “, пишат от компанията, строител на бункери у нас.

Българската компания към този момент е в съдействие с британска строителна компания, част от група, разрастваща активност в Лондон и Дубай. Двете компании обединяват усилията си за основаване на високо софтуерни подземни бункери.Наистина едно такова подземно пространство може да бъде и много екзотично и първокласно. Проектантите са се развихрили до дъно за хората, които имат искания и дебели кесии. Бункерът за тях може да е със сценарийно осветяване, дизайнерски мебели и електроуреди, киносалон, винарна, сауна, разнообразни типове бани, СПА зона, фитнес уреди, даже градина за развъждане на зеленчуци и други.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР